شنبه 6 مرداد 1403
40.4 C
Tehran
خانهدسته‌بندی نشدهارتباط مصرف فست فود با بیماری کبد

ارتباط مصرف فست فود با بیماری کبد

ارتباط مصرف فست فود با بیماری کبد

مطالعه جدید صورت‌گرفته در دانشکده پزشکی کِک از دانشگاه جنوب کالیفرنیا که در نشریه Clinical Gastroenterology and Hepatology  منتشر شد، به افراد انگیزه بیشتری برای کاهش مصرف فست فود می‌دهد.

این تحقیق نشان داد که خوردن فست فود با بیماری کبد چرب غیرالکلی مرتبط است؛ یک وضعیت به‌طور بالقوه تهدیدکننده زندگی که چربی در کبد متراکم می‌شود.

محققان دریافتند که افراد مبتلا به چاقی یا دیابت که ۲۰ درصد یا بیشتر از کالری روزانه‌شان با خوردن فست فود مصرف می‌شود در مقایسه با افرادی که کمتر یا اصلا فست فود مصرف نمی‌کنند سطح چربی در کبدشان به‌شدت افزایش یافته است و اگر یک پنجم یا بیشتر از رژیم غذایی آن‌ها فست فود باشد، چربی کبد به‌میزان متوسطی افزایش می‌یابد.

کبدهای سالم حاوی مقدار کمی چربی (معمولا کمتر از ۵ درصد) هستند اما حتی افزایش چربی در حد متوسط نیز می‌تواند منجر به بیماری کبد چرب غیرالکلی شود. مقدار متوسطی از فست فودها که کربوهیدرات و چربی بالایی دارند نیز می‌توانند به کبد آسیب برسانند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر