شنبه 1 دی 1403
3.7 C
Tehran
Homeاخبار تغذیه و سلامتمصرف غذاهای پر چرب را محدود کنیم

مصرف غذاهای پر چرب را محدود کنیم

مصرف غذاهای پر چرب را محدود کنیم

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

بر اساس علم تغذیه تمام مواد غذایی به‌جز آب دارای کالری هستند. بنابراین باید میزان دریافت کالری روزانه ما براساس نیازمان باشد اگر بیش از این نیاز باشد منجر به اضافه وزن و به‌دنبال آن چاقی می‌شود.

ما باید طبق گایدلاین های تغذیه دنیا روزانه ۲۵ تا ۳۰ درصد از انرژی روزانه خود را از گروه چربی و روغن‌ها تامین کنیم. بنابراین چربی باید هر روز از طریق رژیم غذایی روزانه دریافت شود تا بدن برای ساخت یک سری از هورمون‌ها و فعالیت‌های خود که به چربی و به خصوص اسید های چرب نیاز دارند با مشکل مواجهه نشود.

متاسفانه یک فرهنگ غلط در بین مردم ما رواج دارد که غذاهای پر چرب زیاد مصرف می‌کنند. فست فود، پلو و خورشت  با روغن زیاد، کره و خامه و سر شیر سرشار از چربی و اسیدهای چرب اشباع هستند که می‌تواند سلامت ما را به خطر بیندازد بنابراین باید مصرف غذاهای پر چرب را  بسیار محدود کنیم.

باید توجه داشت هر گرم کربوهیدرات و پروتئین ۴ کیلو کالری انرژی دارد اما هر گرم روغن ۹ کیلو کالری انرژی دارد یعنی چیزی حدود دو برابر دو گروه غذایی قبلی. بنابراین دریافت زیاد غذاهای چرب و استفاده بیش از حد روغن در پخت غذا که نتیجه نهایی آن یک غذای چرب است می‌تواند منجر به افزایش وزن شود و اگر همین روند الگوی غذایی غلط ادامه پیدا کند حاصل مصرف این غذاها چیزی جز بیماری‌های مختلف نیست.

پس از امروز تصمیم بگیریم میزان روغن غذای خود را کمتر کنیم.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

محبوب ترین

نظرات اخیر