مصرف ماهی در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم را تا ۲۰ درصد کاهش میدهد
یک پژوهش جدید توسط موسسه اوتیسم درکسل وابسته به دانشگاه درکسل نشان میدهد که مصرف ماهی در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم را در کودکان کاهش میدهد، اما مصرف مکملهای امگا۳ ممکن است چنین تاثیری نداشته باشند.
طبق مطالعه منتشر شده در نشریه the American Journal Of Clinical Nutrition گنجاندن ماهی در رژیم غذایی در دوران بارداری با کاهش ۲۰ درصدی خطر ابتلا به اختلال طیف اوتیسم در کودکان بهویژه فرزند دختر مرتبط است. این نتایج در تمام سطوح مصرف ماهی از “هر مقدار” از جمله یک بار در هفته تا بیش از دو بار در هفته ثابت بود.
دکتر امیلی اوکن، یکی از محققان این پژوهش گفت: مطالعه ما به مجموعهای از شواهد کمک میکند که نقش رژیم غذایی دوران بارداری را در پیامدهای مرتبط با اوتیسم در فرزندان نشان میدهد. مصرف منظم ماهی نه تنها خطر ابتلا به اوتیسم را کاهش میدهد، بلکه مزایای اثباتشده دیگری مانند کاهش خطر زایمان زودرس و افزایش رشد شناختی را نیز ارائه میدهد.
کارشناسان توصیه میکنند که زنان باردار مصرف اسیدهای چرب امگا۳ خود را که منبع اصلی آن ماهی است، افزایش دهند.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.