یک قاشق برقی از ایگنوبل تا سر سفره مردم
شرکت صنایع غذایی ژاپنی کیرین (Kirin) شروع به فروش یک قاشق برقی خواهد کرد که محققان ادعا میکنند میتواند با افزایش طعم شور بدون اضافهکردن نمک، غذا را سالمتر کند. این محصول سال گذشته برنده جایزه ایگنوبل (Ig Nobel) شد که به تحقیقات غیرعادی و عجیبوغریب اعطا میشود.
این شرکت فقط ۲۰۰ قاشق نمک برقی خود را بهصورت آنلاین به قیمت ۱۹۸۰۰ ین (۱۲۷ دلار) در این ماه و تعداد محدودی را نیز در یک خردهفروشی ژاپنی در ژوئن به فروش خواهد رساند، اما امیدوار است تا پنج سال آینده یک میلیون از این قاشق برقی را در سراسر جهان به فروش برساند.
این قاشقِ ساختهشده از پلاستیک و فلز با همکاری پروفسور هومی میاشیتا از دانشگاه میجی که پیشتر اثر افزایش طعم را در نمونه اولیه چاپستیکهای [چوبِ غذاخوری برای غذاهای چینی و ژاپنی] برقی نشان داده بود، ساخته شده است. این اثر با عبور یک میدان الکتریکی ضعیف از قاشق عمل میکند تا مولکولهای یون سدیم را روی زبان متمرکز کند تا شوری غذا را افزایش دهد.
وزن این قاشق ۶۰ گرم است و با باتری لیتیومیِ قابلشارژ کار میکند.
انتهای پیام