جمعه 10 مرداد 1404
32.6 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتآیا پاستیل می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان نقش داشته باشد؟

آیا پاستیل می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان نقش داشته باشد؟

آیا پاستیل می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان نقش داشته باشد؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور مبنی بر این‌که «پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند»، اعلام کرد:

این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند

پاستیل‌ها عمدتا از ژلاتین، شکر، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها تشکیل شده‌اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند. بنابراین مصرف آن‌ها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.

هم‌چنین به دلیل داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از اندازه پاستیل می‌تواند منجر به اضافه‌وزن شود. چاقی به‌عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می‌شود و ممکن است عوارض این بیماری‌ها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند.

به‌طور کلی توصیه می‌شود برای حفظ سلامت استخوان‌ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم‌چرب، ماهی‌های استخوان‌دار، سبزی‌های برگ سبز و هم‌چنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده شود./وبدا/

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک پاسخ بگذارید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین