شنبه 23 فروردین 1404
20 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاسه پروژه دارویی تی‌پی‌کو توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افتتاح...

سه پروژه دارویی تی‌پی‌کو توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افتتاح شد

سه پروژه دارویی تی‌پی‌کو توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افتتاح شد

به گزارش «دنیای سلامت و دارو» روز شنبه ۲۳ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، با حضور دکتر احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شرکت داروسازی پارس‌دارو،

پروژه خط تولید محصولات سفالوسپورین خوراکی این شرکت

پروژه توليد پوكه كپسول دارویی ژلاتينی شرکت ژلاتین کپسول

و هم‌چنین پروژه افزایش ظرفیت خط تولید روکش‌های قرص RT.Film شرکت ره‌آورد تامین از شرکت‌‍‌های زیرمجموعه هلدینگ تی‌پی‌کو به‌صورت برخط به بهره‌برداری رسید.

در ابتدای این مراسم که تعدادی از معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر سعیدی مدیرعامل شستا، دکتر محمد نادری علیزاده مدیرعامل هلدینگ دارویی تامین، مدیران عامل شرکت‌های زیر مجموعه تی‌پی‌کو و تعدادی از فعالان صنعت دارو حضور داشتند، دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در محل سایت تولید محصولات سفالوسپورین خوراکی شرکت پارس دارو، این  پروژه را افتتاح کرد.

این پروژه در مساحت ۶۵۰ متر مربع با استفاده از توان داخلی در زمان کمتر از ۶ ماه به بهره‌برداری رسید که در این سایت انواع سفالوسپورین جهت درمان عفونت‌های باکتریایی به‌عنوان یک دسته از محصولات استراتژیک در جهت ایجاد ذخایر قابل اطمینان استراتژیک این داروها در کشور تولید خواهد شد. تمامی طراحی، بخش قابل توجهی از اجرا و کلیه فرایند نظارت بر عملکرد پیمانکاران پروژه توسط تیم شرکت پارس دارو و با صرفه‌جویی مالی انجام پذیرفته است و ضمن صرفه‌جویی حدود یک میلیون دلاری از محل خرید دستگاه‌ها و تاسیسات مورد نیاز از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی امکان اشتغال مستقیم ۲۰ نفر و اشتغال غیر مستقیم ۴۰ نفر فراهم شده است.

پروژه توسعه ماشین آلات و افزایش ظرفیت تولید پوکه کپسول دارویی ژلاتینی شرکت ژلاتین کپسول در فضایی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع ایجاد گردیده که با انجام پروژه و افزایش ۹۰۰ میلیون پوکه (معادل ۱۵% کل تولید) مقدار  تولید پوکه کپسول ژلاتینی دارویی این شرکت به ۷.۲ میلیارد پوکه خواهد رسید و با افتتاح این پروژه ۲.۵ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری خواهد شد. در این پروژه که امکان اشتغال مستقیم ۱۵ نفر و اشتغال غیر مستقیم ۵۰ نفر فراهم شده است، دستگاه کاتابار (سیستم رطوبت‌گیر و رطوبت‌زدایی) که به‌علت تحریم امکان خرید آن میسر نبود با همكاری کارشناسان داخلی این شرکت و شرکت‌های داخلی کشور با مهندسی معكوس برای اولین بار در کشور ساخته شد.

پروژه دوم به‌صورت آنلاین توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به  پروژه افزایش ظرفیت خط تولید روکش‌های قرص RT.Film شرکت رهاورد تامین بود که این پروژه با ظرفیت ۱۳۵ تن در فضای ۲۴۰۰ متر مربع و با امکان اشتغال مستقیم ۲۰ نفر و اشتغال غیر مستقیم ۴۰ نفر افتتاح گردید و با انجام آن ۱.۵ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری خواهد شد.

/انتهای پیام/

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر