بهبود عملکرد مغز با مصرف گردو در وعده صبحانه
بر اساس نتایج مطالعه جدید محققان دانشگاه ریدینگ در انگلستان:
بزرگسالان جوانی که یک مشت گردو (حدود ۵۰ گرم گردو) در وعده صبحانه خوردند، شاهد بهبود طولانیمدت در زمان واکنش و افزایش عملکرد حافظهشان در چند ساعت بعد بودند.
این یافتهها به این ادعا شدت میبخشد که گردو یک ماده غذایی تقویتکننده مغز است و خوردن یک صبحانه غنی از گردو چنان تاثیر مثبتی بر عملکرد مغز میگذارد که در طول روز نیز ادامه مییابد. همچنین مصرف مواد مغذی حاوی امگا۳ و پلیفنولها میتوانند فوایدی برای مغز بههمراه داشته باشند. نشریه Food & Function
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.