سه‌شنبه 10 تیر 1404
38.7 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتبهبود عملکرد مغز با مصرف گردو در وعده صبحانه

بهبود عملکرد مغز با مصرف گردو در وعده صبحانه

بهبود عملکرد مغز با مصرف گردو در وعده صبحانه

بر اساس نتایج مطالعه جدید محققان دانشگاه ریدینگ در انگلستان:

بزرگسالان جوانی که یک مشت گردو (حدود ۵۰ گرم گردو) در وعده صبحانه خوردند، شاهد بهبود طولانی‌مدت در زمان واکنش و افزایش عملکرد حافظه‌شان در چند ساعت بعد بودند.

این یافته‌ها به این ادعا شدت می‌بخشد که گردو یک ماده غذایی تقویت‌کننده مغز است و خوردن یک صبحانه غنی از گردو چنان تاثیر مثبتی بر عملکرد مغز می‌گذارد که در طول روز نیز ادامه می‌یابد. هم‌چنین مصرف مواد مغذی حاوی امگا۳ و پلی‌فنول‌ها می‌توانند فوایدی برای مغز به‌همراه داشته باشند. نشریه Food & Function

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر