شرکتهای کره جنوبی و اغذیهفروشیها روی آلولوز بهعنوان جایگزین شکر شرطبندی میکنند
کره جنوبی به یک مرکز آزمایشی برتر برای شیرینکننده آلولوز تبدیل شده است؛ رقیب بالقوه جایگزینهای شکر مانند استویا که هم در میان اینفلوئنسرهای مواد غذایی محلی و هم شرکتهای بزرگ کرهای مواد غذایی که در حال افزایش تولید هستند، مورد توجه قرار گرفته است.
آلولوز که بهطور طبیعی در انجیر، کیوی و سایر میوهها یافت میشود، توسط نهادهای ناظر بر مواد غذایی آمریکا و کره جنوبی تایید شده است. میتوان آن را در آب نباتها و اسنکها در آمریکا یافت، اما محصولات شیرینکننده تجاری آلولوز، بیشتر بهصورت آنلاین یا در فروشگاه های مواد غذایی خاص فروخته میشوند.
با اینحال، آلولوز در کره جنوبی بهطور گستردهتری مورد توجه قرار گرفته و اکنون بهراحتی در سوپرمارکتها با قیمت کمتر از ۱۰ هزار وون (۷.۲۶ دلار) در هر بطری ۷۰۰ میلیلیتری در دسترس است.
این رقم هنوز هم گران و تقریبا چهار برابر قیمت شکر است، اما تولیدکنندگان و محققان میگویند که ۷۰درصد آلولوز به شیرینی شکر و تقریبا بدون کالری است.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.