جمعه 30 شهریور 1403
22.6 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهامصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی بر سر دوراهی نسبت به تصمیم آژانس...

مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی بر سر دوراهی نسبت به تصمیم آژانس سرطان WHO در مورد شیرین‌کننده‌های آسپارتام

مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی بر سر دوراهی نسبت به تصمیم آژانس سرطان WHO در مورد شیرین‌کننده‌های آسپارتام

مصرف‌کنندگان، شرکت‌های مواد غذایی، خرده‌فروشان و رستوران‌ها باید تصمیم بگیرند که آیا در مورد یکی از رایج‌ترین شیرین‌کننده‌های مصنوعی جهان باید مقاومت کنند یا باید جایگزینی برای آن بیابند، زیرا یک سازمان جهانی بهداشت پیشرو قرار است آن را “احتمالا سرطان‌زا” اعلام کند.

روز پنجشنبه رویترز گزارش داد که آسپارتام که در محصولاتی از جمله نوشابه‌های رژیمی کوکاکولا تا آدامس‌های مارس‌اکسترا استفاده می‌شود، در ماه ژوئیه برای نخستین بار توسط آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) بازوی تحقیقات سرطان سازمان جهانی بهداشت (WHO) به‌عنوان “احتمالا سرطان‌زا برای انسان” فهرست خواهد شد.

تصمیم IARC در نظر نمی‌گیرد که افراد چه مقدار از یک محصول را می‌توانند با خیال راحت مصرف کنند. چند سازمان تجاری صنایع مصرفی – که اعضای آن از آسپارتام استفاده می‌کنند – ارزیابی IARC را رد کردند.

تحلیلگران روز جمعه گفتند اگر آژانس بهداشت جهانی، آسپارتام شیرین‌کننده مصنوعی مورد استفاده در کوکاکولای رژیمی را به‌عنوان یک سرطان‌زای احتمالی طبقه‌بندی کند، این شرکت به‌دلیل مقیاس کم تولید این محصول، ضربه محدودی خواهد خورد.

انتهای پیام

 

 

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر