یکشنبه 20 آبان 1403
15.7 C
Tehran
خانهدسته‌بندی نشدهمواد غذایی مرتبط با التهاب

مواد غذایی مرتبط با التهاب

مواد غذایی مرتبط با التهاب

التهاب که بخشی از دفاع طبیعی بدن در برابر عواملی مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و سموم است و بر سلامت افراد تأثیر منفی می‌گذارند، یک موضوع مهم برای بسیاری از ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی است. خیلی از مردم نمی‌دانند که انتخاب سبک رژیم غذایی نامناسب، بی‌سر و صدا می‌تواند موجب التهاب در اکثر نقاط بدن و بروز بیماری‌هایی از جمله دیابت نوع ۲، قلبی/عروقی، سرطان و مشکلات کبدی ‌شود. هم‌چنین التهاب ممکن است بر سلامت مفاصل تأثیر گذاشته و با گذشت زمان موجب آرتریت شود.

التهاب‌آورترین مواد غذایی

*آب‌نبات

*فست فود

*گوشت قرمز

*گوشت فرآوری‌شده

*نوشابه

*چربی‌های ترانس

*الکل

*آرد سفید

*میان‌وعده‌های شیرین

*مصرف غذاهایی به سبک پخت روغن‌پزی عمیق (غذاهایی که با روغن داغ و فراوان پخته می‌شوند)

میوه، سبزیجات و غذاهایی مانند توت‌فرنگی، زغال‌اخته، گیلاس، گوجه‌فرنگی، سبزیجات برگ‌پهن از جمله اسفناج و کلم‌پیچ، آجیل به‌ویژه بادام و گردو، و ماهی‌های چرب مانند سالمون، تن، ساردین، و شیرماهی نیز بهترین غذاها برای کاهش التهاب هستند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر