مواد غذایی مرتبط با التهاب
التهاب که بخشی از دفاع طبیعی بدن در برابر عواملی مانند باکتریها، ویروسها و سموم است و بر سلامت افراد تأثیر منفی میگذارند، یک موضوع مهم برای بسیاری از ارائهدهندگان مراقبتهای بهداشتی است. خیلی از مردم نمیدانند که انتخاب سبک رژیم غذایی نامناسب، بیسر و صدا میتواند موجب التهاب در اکثر نقاط بدن و بروز بیماریهایی از جمله دیابت نوع ۲، قلبی/عروقی، سرطان و مشکلات کبدی شود. همچنین التهاب ممکن است بر سلامت مفاصل تأثیر گذاشته و با گذشت زمان موجب آرتریت شود.
التهابآورترین مواد غذایی
*آبنبات
*فست فود
*گوشت قرمز
*گوشت فرآوریشده
*نوشابه
*چربیهای ترانس
*الکل
*آرد سفید
*میانوعدههای شیرین
*مصرف غذاهایی به سبک پخت روغنپزی عمیق (غذاهایی که با روغن داغ و فراوان پخته میشوند)
میوه، سبزیجات و غذاهایی مانند توتفرنگی، زغالاخته، گیلاس، گوجهفرنگی، سبزیجات برگپهن از جمله اسفناج و کلمپیچ، آجیل بهویژه بادام و گردو، و ماهیهای چرب مانند سالمون، تن، ساردین، و شیرماهی نیز بهترین غذاها برای کاهش التهاب هستند.
انتهای پیام