چای را با شکلات مصرف کنیم
چای و شکلات دو ترکیب منحصر به فرد هستند که تاریخچه غنی آنها به هزاران سال قبل بازمیگردد.
چای و شکلات بهویژه شکلات تلخ سرشار از پلیفنولهای آنتیاکسیدانی، با هدفقرار دادن رادیکالهای آزاد خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند.
این رادیکالهای آزاد یا اتمهای اضافی طی فرآیندهای داخلی بدن و همچنین توسط برخی از عوامل خارجی تولید میشوند. تولید بیش از حد رادیکالهای آزاد در طول فرآیند اکسیداسیون در بدن انسان به غشای سلولی و سایر ساختارها از جمله پروتئینهای سلولی، لیپیدها و DNA آسیب میرساند.
آنتیاکسیدانها و فلاونولهای موجود در چای، کاکائو و شکلات تلخ علاوهبر کاهش التهاب، به حفظ سلولهای اندوتلیال که رگهای خونی و و لنفاوی را میپوشانند نیز کمک کرده و میتوانند مزایای بینظیری برای سلامتی داشته باشند.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.