جمعه 3 اسفند 1403
12.6 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتچای را با شکلات مصرف کنیم

چای را با شکلات مصرف کنیم

چای را با شکلات مصرف کنیم

چای و شکلات دو ترکیب منحصر به فرد هستند که تاریخچه‌ غنی آن‌ها به هزاران سال قبل بازمی‌گردد.

چای و شکلات به‌‌ویژه شکلات تلخ سرشار از پلی‌فنول‌های آنتی‌اکسیدانی، با هدف‌قرار دادن رادیکال‌های آزاد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند.

این رادیکال‌های آزاد یا اتم‌های اضافی طی فرآیندهای داخلی بدن و هم‌چنین توسط برخی از عوامل خارجی تولید می‌شوند. تولید بیش از حد رادیکال‌های آزاد در طول فرآیند اکسیداسیون در بدن انسان به غشای سلولی و سایر ساختارها از جمله پروتئین‌های سلولی، لیپیدها و DNA آسیب می‌رساند.

آنتی‌اکسیدان‌ها و فلاونول‌های موجود در چای، کاکائو و شکلات تلخ علاوه‌بر کاهش التهاب، به حفظ سلول‌های اندوتلیال که رگ‌های خونی و و لنفاوی را می‌پوشانند نیز کمک کرده و  می‌توانند مزایای بی‌نظیری برای سلامتی داشته باشند.

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر