کشف خواص تقویتکننده استخوان در آلو خشک
یک مطالعه جدید از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد که مصرف روزانه تنها ۴ تا ۶ عدد آلو خشک میتواند به حفظ تراکم و استحکام استخوان در زنان یائسه کمک کرده و خطر شکستگی استخوان را بهطور قابلتوجهی کاهش دهد.
پژوهشگران با بهرهگیری از تصویربرداری پیشرفته سهبعدی دریافتند زنانی که منظماً آلو خشک مصرف میکنند، کیفیت استخوان را در نواحی حساس و تحملکننده وزن بهتر از کسانی که این میوه را مصرف نمیکنند، حفظ میکنند. همچنین، وجود ترکیبات ضدالتهابی در آلو خشک آن را به گزینهای طبیعی و موثر در پیشگیری از پوکی استخوان تبدیل کرده است.
مطالعات پیشین نشان داده بودند که آلو خشک منبعی غنی از ویتامین K، پتاسیم و آنتیاکسیدانها است که برای سلامت استخوانها حیاتیاند، اما پژوهش جدید یک گام فراتر رفته و اثر مستقیم این میوه را بر افزایش توده استخوانی و کاهش روند تحلیل استخوان در انسان و مدلهای آزمایشگاهی تایید کرده است. Osteoporosis International
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.