چهارشنبه 25 تیر 1404
36.5 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاکشف خواص تقویت‌کننده استخوان در آلو خشک

کشف خواص تقویت‌کننده استخوان در آلو خشک

کشف خواص تقویت‌کننده استخوان در آلو خشک

یک مطالعه‌ جدید از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می‌دهد که مصرف روزانه تنها ۴ تا ۶ عدد آلو خشک می‌تواند به حفظ تراکم و استحکام استخوان در زنان یائسه کمک کرده و خطر شکستگی استخوان را به‌طور قابل‌توجهی کاهش دهد.

پژوهشگران با بهره‌گیری از تصویربرداری پیشرفته سه‌بعدی دریافتند زنانی که منظماً آلو خشک مصرف می‌کنند، کیفیت استخوان را در نواحی حساس و تحمل‌کننده وزن بهتر از کسانی که این میوه را مصرف نمی‌کنند، حفظ می‌کنند. هم‌چنین، وجود ترکیبات ضدالتهابی در آلو خشک آن را به گزینه‌ای طبیعی و موثر در پیشگیری از پوکی استخوان تبدیل کرده است.

مطالعات پیشین نشان داده بودند که آلو خشک منبعی غنی از ویتامین K، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها است که برای سلامت استخوان‌ها حیاتی‌اند، اما پژوهش جدید یک گام فراتر رفته و اثر مستقیم این میوه را بر افزایش توده استخوانی و کاهش روند تحلیل استخوان در انسان و مدل‌های آزمایشگاهی تایید کرده است. Osteoporosis International

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر