۹ ماده غذایی برای تقویت عملکرد مغز
یادگیری، تفکر، حواس، حل مسائل، و تصمیمگیری همگی تحت اصطلاحی به نام عملکرد شناختی قرار میگیرند. تقریبا از هر ۳ آمریکایی، دو نفر با میانگین سنی ۷۰ سال دچار اختلال شناختی میشوند.
در حالیکه افزایش سن بزرگترین عامل خطر برای تجربه زوال شناختی است سایر عوامل خطر شامل: سابقه خانوادگی، سطح تحصیلات، آسیب مغزی، عدم فعالیت بدنی، بیماریهای مزمن مانند پارکینسون، بیماریهای قلبی-عروقی، سکته مغزی و دیابت است.
با وجودِاین، کارشناسان تغذیه معتقدند که غذاهایی با نام «غذاهای مغز» به شرح زیر یک نقش اساسی در حمایت از عملکرد مغز و حفظ حافظه ایفا میکنند:
*تخممرغ
*قارچ
*گردو
*زغالاخته
*چای سیاه، اولانگ، سبز، و سفید
*ماهی سالمون
*پرتقال
*هندوانه
*سبزیجات برگپهن
بهطور کلی شواهد نشان میدهند که پیروی از الگوهای صحیح تغذیهای و رژیمهای غذایی کمچرب مانند رژیم غذایی مدیترانهای، دَش، و مایند میتوانند از افراد در برابر ابتلا به زوال شناختی محافظت کنند.
انتهای پیام