آغاز تولید آرد غنیشده با ویتامین دی در کشور برای جبران کمبود ریزمغذیها
طی مراسمی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تولید آرد غنیشده با ویتامین دی در کشور آغاز شد.
دکتر سیدحیدر محمدی در حاشیه حضور در کارخانه آرد تابان گفت:
عوامل مختلفی برای ارتقای ارزش غذایی و سلامت تغذیه مردم وجود دارد که یکی از آنها غنیسازی مواد غذایی با ویتامینهای ضروری مورد نیاز جامعه جهت رفع کمبود این مواد در بدن است.
تحقیقات زیادی برای احصای شاخصهای ضروری تغذیهای انجام شده و یکی از مواردی که مطالعات طی سالهای اخیر نشان داده کمبود ویتامین دی، آهن و اسید فولیک در مردم بوده است. برای جبران کمبود ریزمغذیها با همکاری صنایع آردسازی، تولید آرد کامل آغاز شده است، این آرد برای تولید و پخت نانکامل به نانواییها عرضه خواهد شد.
کمبود ویتامین دی یکی از مشکلات سلامت جامعه است که پس از بررسی مسیرهای مختلف برای جبران آن، دو راهکار مطرح شد که ارائه مکملهای تغذیهای به مردم و غنیسازی نان با ویتامین دی بود، بنابراین با توجه به اینکه امکان رساندن این ویتامین به گستره بیشتری از جمعیت از طریق نان (بهعنوان قوت غالب) عملیاتی بود، غنیشدن نان با ویتامین دی از طریق غنیسازی آرد در دستور کار قرار گرفته است.
تولید آرد غنی شده با ویتامین دی بهصورت پایلوت در یکی از استانها با هدف جبران کمبود ویتامین دی در مردم اجرا شد و پس از تکمیل مسیر پایلوت به صورت سراسری در کشور اجرا خواهد شد.
پیش از این نیز تولید آرد کامل بهمنظور تولید و پخت نان کامل (حاوی سبوس بیشتر با ارزش تغذیهای بالاتر) در برخی از استانهای کشور آغاز شده که تداوم آن نیاز به فرهنگسازی و حمایت مردم را دارد.
انتهای پیام