با خوردن منظم پسته چه اتفاقی برای بدن میافتد؟
پسته یک منبع پروتئین کامل با ۹ اسید آمینه ضروری، دارای چربیهای سالم از نوع تک غیراشباع و چند غیراشباع، سرشار از فیبر و حاوی آنتیاکسیدان است.
یک اونس مغز پسته بدون نمک شامل: ۱۶۵ کالری- ۶ گرم پروتئین- ۱۳ گرم چربی کل- ۲ گرم چربی اشباعشده- ۸ گرم کربوهیدرات- ۳ گرم فیبر غذایی- ۲ گرم کل شکر- ۰ میلیگرم کلسترول- ۱.۷ میلیگرم سدیم- ۳۰ میلیگرم منیزیم- ۱۴ میلیگرم فولات- ۲۷۷ میلیگرم پتاسیم است.
خواص پسته برای سلامتی:
*حمایت از فشار خون سالم
*حمایت از سلامت چشم بهدلیل دارا بودن دو کارتنوئید: لوتئین و زآگزانتین
*بهبود مدیریت وزن بهعلت ترکیب پروتئین و فیبر موجود در این آجیل، ایجاد احساس سیری و جلوگیری از پُرخوری
*مدیریت قند خون
*بهبود سلامت روده
✔️عوارض جانبی احتمالی و اقدامات احتیاطی:
افرادی که آلرژی دارند خوردن پسته برای آنها بیخطر نیست. همچنین کسانی که به بیماریهای گوارشی مبتلا هستند در صورت مصرف زیاد پسته احتمال دارد که بهدلیل فیبر بالای این آجیل دچار مشکل شوند. افراد دارای سنگ کلیه یا سطوح بالای پتاسیم نیز قبل از ورود پسته به رژیم غذایی خود باید با پزشک مشورت کنند زیرا آجیل حاوی اگزالات است که ممکن است باعث تشکیل سنگ شود.
از آنجایی که مصرف پسته برای کودکان ۴ سال به پایین با خطر خفگی همراه است توصیه میشود که پسته را بهصورت آسیابشده به آنها بدهید.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.