خواص شگفتانگیز گلابی و عوارض جانبی احتمالی
گلابی سرشار از مواد مغذی، ویتامینها، و مواد معدنی است که ممکن است به کاهش وزن کمک کرده و در برابر برخی بیماریهای مزمن محافظت ایجاد کند.
بیش از ۳ هزار گونه مختلف گلابی وجود دارد و آمریکا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گلابی در جهان است. اگرچه این میوه در آمریکا بهراحتی در دسترس است اما محبوبترین میوه در میان مردم نیست و برخی بررسیها نشان میدهند که گلابی بهسختی در بین ۴۰ میوه برتر قرار میگیرد.
طبق اعلام وزارت کشاورزی آمریکا (USDA)، یک گلابی با اندازه متوسط بیش از دهها ماده مغذی ضروری را فراهم میکند که مهمترین آنها عبارتند از:
کالری ۱۱۲- چربی ۰.۳ گرم- پروتئین ۰.۷ گرم- کربوهیدرات ۲۷ گرم- فیبر ۵.۵ گرم- قند ۱۷.۲ گرم- ۷.۸ میلیگرم ویتامین C- مس: ۰.۱۴ میلیگرم- پتاسیم: ۱۷۹ میلیگرم- ۶.۷ میکروگرم ویتامین K.
خواص گلابی برای سلامتی:
*سرشار از فیبر
*حمایت از سلامت قلب
*کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲
*یک منبع غنی از آنتیاکسیدانها
*خواص ضدالتهابی
*حاوی ترکیبات گیاهی مفید
* کمک به مدیریت قند خون
*حمایت از میکروبیوم سالم روده
*بهبود سلامت دستگاه گوارش
برخی از افراد به گلابی آلرژی دارند – بهویژه آنهایی که به گروه گیاهان گرده غان حساسیت دارند. علائم آلرژی معمولاً در عرض چند دقیقه ایجاد میشود و میتواند شامل خارش دهان یا گلو، لکههای قرمز روی پوست یا سرفه باشد. بنابراین در صورت بروز واکنش نامطلوب باید به پزشک مراجعه کنید.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.