شنبه 17 خرداد 1404
26.5 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادها۷ ژوئن؛ روز جهانی ایمنی غذا

۷ ژوئن؛ روز جهانی ایمنی غذا

۷ ژوئن؛ روز جهانی ایمنی غذا

علم محور اصلی ایمنی غذایی است و به ما این امکان را می‌دهد که عوامل مخاطره‌آمیز در غذا را شناسایی کرده و روش‌های موثر پیشگیری از بیماری‌های منتقله از طریق غذا را فرا بگیریم.

موضوع روز جهانی ایمنی غذایی در ۷ ژوئن ۲۰۲۵، بر اهمیت به‌کارگیری دانش علمی به‌عنوان راهکاری کلیدی برای کاهش بیماری‌ها، کاهش هزینه‌ها و نجات جان انسان‌ها تاکید می‌کند:
«ایمنی غذایی؛ علم در عمل»

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر