راهنمای مصرف بهترین میانوعدهها برای افراد مبتلا به دیابت
بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC)، دیابت یک بیماری شایع است که حدود ۱۱.۳ درصد از آمریکاییها به آن مبتلا هستند.
ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی و انتخاب میانوعدههای مغذی و مناسب، کلیدی برای مدیریت سطح قند خون، حمایت کلی از سلامت بدن، و پیشگیری از مشکلات طولانیمدت مرتبط با این بیماری از جمله کاهش بینایی و مشکلات قلبی است.
کربوهیدراتهایی که در میوهها، سبزیجات، غلات، و شیرینیها یافت میشوند برای مدیریت دیابت بسیار مهم هستند. جنیفر پرایس، یک متخصص تغذیه در آتن، جورجیا در اینباره میگوید:
کربوهیدراتها علیالخصوص در طول فرآیند هضم به واحدهای قندی تجزیه میشوند، بنابراین مقادیر بالاتر کربوهیدرات بهطور کلی منجر به افزایش سطوح قند خون میشود.
میانوعدههای زیر توسط متخصصان تغذیه بهمنظور حمایت از کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت توصیه میشود:
*آجیلهایی مانند بادام، بادام هندی، بادام زمینی، یا کره آنها
*ماست یونانی کمچرب، یا بدون چربی با انواع توتها
*بلغور جو دوسر
*سبزیجات با حُمُص [یک خوراک مدیترانهای-عربی]
*سویای سبز یا ادامامه
انتهای پیام