بهبود حافظه در افراد مسن با مصرف مواد غذایی غنی از فلاونول
نتایج یک مطالعه جدید با بیش از پانزده سال تحقیق توسط دانشمندان دانشگاه کلمبیا در نیویورک نشان میدهد افرادی که از مواد غذایی غنی از فلاونول که در برخی میوهها، سبزیجات، و سایر غذاها به وفور یافت میشود، استفاده میکنند احتمال کمتری دارد تا به زوال شناختی مرتبط با افزایش سن مبتلا شوند.
آدام بریکمن، استاد روانشناسیِ عصبشناختی در کالج پزشکان و جراحان دانشگاه کلمبیا میگوید: بهبود حافظه در میان شرکتکنندگان این مطالعه با مصرف رژیمهای غذایی کم-فلاونول نیز قابلتوجه بود و امکان مزایای درمانی رژیمهای غذایی غنی از فلاونول یا مکملها را برای بهبود عملکرد شناختی در افراد مسن افزایش میدهد.
پیشبینی میشود که تعداد مبتلایان به زوالعقل در سراسر جهان تا سال ۲۰۲۵۰ سه برابر شده و به بیش از ۱۵۰ میلیون نفر برسد.
مواد غذایی غنی از فلاونول: شکلات تلخ و کاکائو- زغالاخته- تمشک- توتفرنگی- انگور- سیب- چای سبز و چای سیاه- گردوی آمریکایی- فندق- گلابی- هلو- باقلا- و خرمالو.
انتهای پیام