با ۷۳۵ میلیون نفر گرسنه در جهان، فاصله زیادی برای رسیدن به هدف غلبه بر بحران گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ وجود دارد
سازمان ملل متحد اعلام کرد در سال ۲۰۲۲ حدود ۷۳۵ میلیون نفر در سراسر جهان با گرسنگی مزمن مواجه بودند که رقمی بسیار بالاتر از قبل از همهگیری کووید۱۹ است و پیشرفت به سوی یک هدف جهانی برای پایاندادن به گرسنگی را تا سال ۲۰۳۰ تهدید میکند.
این سازمان در گزارش سالانه وضعیت امنیت غذایی و تغذیه (SOFI) گفت که یک روند افزایشی چند ساله در نرخ گرسنگی در سال گذشته متوقف شد زیرا بسیاری از کشورها بعد از همهگیری کووید ۱۹ از نظر اقتصادی به وضع عادی بازگشتند، اما جنگ در اوکراین و فشار آن بر قیمت مواد غذایی و انرژی برخی از این دستاوردها را از بین برد.
نتیجه این است که در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲۲ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۱۹ گرسنه بودند و جهان برای دستیابی به هدف توسعه پایدار سازمان ملل برای پایاندادن به گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ دور است. این گزارش پیشبینی میکند که ۶۰۰ میلیون نفر در سال ۲۰۳۰ دچار سوءتغذیه خواهند بود.
محرکهای اصلی در گرسنگی جهانی در سالهای اخیر شامل ایجاد شکاف در معیشت ناشی از درگیری، شرایط آبوهوایی حاد که تولید محصولات کشاورزی را تهدید میکند و مشکلات اقتصادیِ تشدیدشده بهخاطر همهگیری کووید۱۹ بوده است.
برخی از نقاط جهان از جمله آمریکای جنوبی و بیشتر مناطق آسیا شاهد کاهش گرسنگی بودهاند. اما در کارائیب، آسیای غربی و آفریقا گرسنگی در حال افزایش است.
بر اساس گزارش سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو)، نسبت افراد گرسنه در آفریقا و اقیانوسیه احتمالاً در سال گذشته به ترتیب به ۱۹.۷ درصد و ۷ درصد افزایش یافته که به روند رو به رشد گرسنگی جهانی قبل از همهگیری کمک کرده است.
انتهای پیام