با ورود گوشتهای آزمایشگاهی به منوها، مانع بعدی سرمایهگذاران در حال افزایش است
سرمایهگذاران و شرکتهای بزرگ مواد غذایی اعلام کردند که بخش تولید شرکتهای گوشت کشت سلولی باید افزایش یافته و هزینهها را کاهش دهند تا بتوانند بهطور جدی گوشتهای معمول را به چالش بکشند.
چند استارتآپ، فناوری رشد گوشت از سلولهای حیوانی کشتشده را توسعه دادهاند، به این امید که توجه گوشتخوارانی که به دنبال گزینهای سازگارتر با محیط زیست هستند و وگانها یا گیاهخوارانی که به دلایل اخلاقی از مصرف گوشت اجتناب میکنند را به سمت محصولاتشان جلب کنند.
وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) در تاریخ ۲۱ ژوئن ۲۰۲۳ و پس از تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، مجوز فروش مرغ کشتدادهشدۀ شرکتهای آپساید فودز و گود میت را صادر کرد.
به گفتۀ متفکران اتاق فکر مؤسسه گود فود که از جایگزینهای گیاهی و سلولی بهجای محصولات حیوانی بهویژه گوشت، لبنیات و تخممرغ حمایت میکنند: اگر دولتها در سراسر جهان سالانه ۱۰.۱ میلیارد دلار سرمایهگذاری کنند، سرمایه این بخش میتواند به ۱.۱ تریلیون دلار برسد و امکان ایجاد نزدیک به ۱۰ میلیون شغل فراهم شود.
انتهای پیام