پنج‌شنبه 6 دی 1403
11.5 C
Tehran
Homeاخبار و رویدادهاتوصیه‌های طب ایرانی برای جلوگیری از بروز و پیشرفت آلزایمر

توصیه‌های طب ایرانی برای جلوگیری از بروز و پیشرفت آلزایمر

توصیه‌های طب ایرانی برای جلوگیری از بروز و پیشرفت آلزایمر

دمانس انواع مختلفی دارد که یکی از شایع‌ترین انواع آن بیماری آلزایمر است؛ هرچند علت اصلی بروز دمانس آلزایمر ناشناخته است ولی دیده شده که برخی فاکتورهای ژنتیکی در بروز آن تاثیرگذار است؛ با این حال می‌توان با اتخاذ راهکارها از بروز یا پیشرفت آن تا حدی جلوگیری کرد.

بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، توصیه می‌شود که بیمار مبتلا از مواجهه با عوامل استرس‌زا یا ناراحت کننده دور نگه داشته شود.

هم‌چنین انجام فعالیت‌های سنگین یا خسته‌کننده، اختلالات خواب از قبیل خواب نامنظم یا بی‌خوابی و بدخوابی، خوابیدن در طول روز و بویژه در زمان غروب آفتاب، حمام‌کردن با آب بسیار داغ یا بسیار سرد و مصرف مشروبات الکلی نیز از عوامل آسیب‌رسان هستند.

مصرف آب خیلی سرد، غذاهای نفاخ، سیر و پیاز خام، کاهو، تره، شاهی، مواد غذایی ترش (سرکه، سیب ترش و …) پنیر، گشنیز، پیاز خام، لوبیا و عدس بهتر است محدود شود.

بوییدن گل‌های خوشبو و گوش‌دادن به اصوات زیبا و هم‌چنین مشارکت در مباحث علمی به‌ویژه تدریس متناسب با توان علمی فرد در بهبود بیماری وی موثر است.

مصرف فرنی با پودر بادام، عسل، گلاب، هل و کمی زنجبیل، حریره بادام، فالوده سیب، شیر بادام، شیر فندق، شربت آب سیب یا گلابی و به‌جای چای استفاده از دم‌کرده گاوزبان، بادرنجبویه، اسطخدوس و بابونه می‌توانند در تقویت حافظه موثر باشند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

محبوب ترین

نظرات اخیر