اعطای مجوز گردشگری سلامت به ۲۴۷ بیمارستان کشور
دکتر علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه هماندیشی بخشهای پرتوان خصوصی در حوزه سلامت با دانشگاه میتواند منجر به رشد گردشگری سلامت شود، گفت:
ظرفیتهای علمی، آموزشی، درمانی و گردشگری باید بهعنوان بستهای ویژه از سوی شرکتهای ثبتشده و قانونی به گردشگران خارجی معرفی شود.
همکاری دانشگاه با آژانسهای فعال در حوزه جذب توریسم سلامت فرصت بیبدیلی برای ارتقای هر دو حوزه را فراهم میکند، ۲۴۷ مرکز درمانی در کشور مجوز دارند و بسیاری از بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز دارای این مجوزند.
تا سه ماه آینده سایر بیمارستانهای دانشگاه نیز این اعتبارنامه را دریافت خواهند کرد. (IPD نوعی مجوز است که تعدادی از بیمارستانها دارای آن هستند در واقع بخش بینالمللی بیمارستانهایی که در زمینه توریسم درمانی فعالیت میکنند، نامهای مبنی بر قبول درمان آن بیمار صادر می کند).
اجرای برنامههای توسعهای خصوصا در حوزه ملی و بینالمللی در دستور کار دانشگاه است، کشور ما بهدلیل ارائه خدمات درمانی باکیفیت و قیمت مناسب یا به عبارتی استثنایی میتواند به قطب گردشگری سلامت مبدل شود. هیچ خدمت درمانی وجود ندارد که مجموعه نظام سلامت کشور توان پاسخگویی به آن را نداشته باشد.
انتخاب ایران بهعنوان مقصد درمانی از سایر کشورها میتواند چالشهای ارزی را مرتفع کند، طبق آمار رسمی ایران میزبان گردشگرانی از ۱۶۴ کشور بوده، ولی با اینوجود این حوزه نیاز به ارتقا و فعالیت بیشتر دارد.
انتهای پیام