فاصله چشمگیر سرانه مصرف لبنیات ایران با میانگین جهانی
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو بر جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات در کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی مردم، یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است، بدون اینکه قیمت آنها تغییر کند.
حشمتالله رضوی با اشاره به افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنیشده با ویتامینها افزود: این محصولات میتوانند بخشی از خلأ تغذیهای ناشی از کمبود ویتامینها و غذاهای فراسودمند را جبران کنند. محصولات غنیشده میتوانند نقش مهمی در ارتقا سلامت جامعه ایفا کنند، بهویژه برای گروههای حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار.
سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است، در حالیکه میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم میرسد. این تفاوت نگرانکننده است و میتواند در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از مصرف محصولات باکیفیت و ارزشمند لبنیات تصریح کرد: در کنار حفظ قیمت، باید فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه تقویت شود تا به تغذیه سالمتر و کاهش مشکلات بهداشتی در آینده منجر گردد./مهر/
انتهای پیام