سفتی کبد در سالمندان ارتباطی با مصرف تخممرغ ندارد
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر تاثیر مصرف تخممرغ بر سفتشدن کبد عنوان کرد:
این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف روزانه تخممرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربیهای خون و بافت کبد ندارد. و باعث چرب شدن کبد و فیبروز (سفتی) کبد نمیشود؛ بلکه بهدلیل بالا بودن ارزش پروتئین سفیده تخممرغ و زرده سرشار از کولین بهعنوان یک منبع خوب غذایی در سنین سالمندی به حساب میآید و میتواند سرعت ایجاد سارکوپنی (تحلیل عضلات) را کاهش دهد./وبدا/
انتهای پیام