آیا تغییرات آب و هوایی با تولید اسیدهای چرب امگا۳ مرتبط است؟
افزایش سریع سطح آب دریا مرتبط با گرمای هوا با کاهش تولید اسیدهای چرب ضروری امگا۳ ارتباط دارد. بر اساس مطالعۀ منتشر شده در نشریۀ ساینس، با ادامۀ گرمایش جهانی اسیدهای چرب امگا۳ کمتر و کمتری تولید شده که توسط پلانکتونها در پایۀ شبکۀ غذایی یافت میشود.
پژوهشگران مؤسسۀ اقیانوسشناسی وودز هول (WHOI) میگویند:
این تحقیق،نمونۀ دیگری از چگونگی برهم زدن فرآیند اقیانوسها توسط فعالیتهای انسانی و چگونگی واکنش اقیانوس به گرمشدن کرۀ زمین را نشان میدهد.
ما دریافتیم که ترکیب لیپیدها در اقیانوس با گرمشدن هوا تغییر خواهد کرد که نگرانکننده است. ما به لیپیدهایی که در اقیانوسها هستند نیاز داریم زیرا آنها بر کیفیت غذایی که اقیانوس برای بشریت تولید میکند تأثیر میگذارند.
لیپیدها دستهای از مولکولهای زیستی هستند که توسط ارگانیسمها در تمام حوزههای زندگی برای ذخیرۀ انرژی،ساختار غشایی، و سیگنالدهی تولید و استفاده میشوند.آنها حدود ۱۰ تا ۲۰% از پلانکتونها را در سطح اقیانوس تشکیل میدهند که بیشترین مقدار تولید و موجودی لیپید در آنجا است.
انتهای پیام