آیا پروتئینها میتوانند دورۀ جدیدی از درمان دیابت را رقم بزنند؟
بر اساس مطالعۀ صورتگرفته در دانشگاه نیوکاسل انگلستان، منتشر شده در نشریۀ BMJ Open Diabetes Research & Care دیابت نوع 2 را میتوان از طریق مکمل پروتئین آب پنیر کنترل کرد.
دکتر دانیل وست از دانشگاه نیوکاسل انگلستان در اینباره میگوید:
ما معتقدیم پروتئین آب پنیر به دو صورت عمل میکند، اول با کاهش سرعت عبور غذا از دستگاه گوارش و دوم با تحریک تعدادی از هورمونهای مهم که مانع از بالا رفتن قند خون میشود. با مشاهدۀ تعداد روزافزون افراد در سراسر جهان که به دیابت مبتلا میشوند بررسی پتانسیل جایگزینهای دارویی مانند مکملهای غذایی اهمیت بیشتری پیدا میکند.
نتایج این پژوهش که از پایش مداوم گلوگز به دست آمد، نشان داد کنترل بهتر سطح گلوکز در مصرف مکمل آب پنیر قبل از وعدههای غذایی وجود دارد.
تیم پژوهشی در نظر دارد با انجام این مطالعه در مقیاس بزرگتر و برای یک دورۀ طولانیتر تا 6 ماه مزایای مداخلات غیر پزشکی را بررسی کند.