سه‌شنبه 14 مرداد 1404
37.6 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاابتلای سالانه ۶۰۰ میلیون نفر به بیماری‌های ناشی از غذای آلوده

ابتلای سالانه ۶۰۰ میلیون نفر به بیماری‌های ناشی از غذای آلوده

ابتلای سالانه ۶۰۰ میلیون نفر به بیماری‌های ناشی از غذای آلوده

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا‌و‌دارو، با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا‌و‌دارو است، نسبت به خطرات مصرف مواد غذایی ناسالم هشدار داد.

دکتر عبدالعظیم بهفر گفت: غذا، اگرچه اصلی‌ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتی‌که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی شود. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند که منشأ آن‌ها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.

وی با اشاره به تهدیدات ناشی از باقیمانده سموم، آفت‌کش‌ها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، خاطرنشان کرد: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینه‌های زیادی صرف درمان کنیم. در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می‌تواند از بروز بسیاری از این بیماری‌ها پیشگیری کند.

بهفر با بیان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، نقش مهمی در کاهش هزینه‌های درمانی و افزایش بهره‌وری سلامت عمومی دارد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هم‌چنین تاکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفا یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در حوزه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند.

وی گفت: هدف نهایی ما داشتن جامعه‌ای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد./مهر/

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک پاسخ بگذارید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین