ارتباط مؤثر بین مصرف بیشتر روغن زیتون و کاهش خطر مرگ و میر بیماریهای قلبی عروقی
طبق پژوهش صورتگرفته که در نشریۀ کالج آمریکایی قلب و عروق (American College of Cardiology) منتشر شد، مصرف بیش از ۷ گرم (بیشتر از یک دوم قاشق غذاخوری) از روغن زیتون با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلب و عروق، سرطان، نورودیجنریتیو، و بیماریهای تنفسی مرتبط است.
این مطالعه نشان داد که جایگزینکردن روزانه حدود ۱۰ گرم از مارگارین، کره، مایونز و چربی لبنیات با روغن زیتون، خطر مرگومیر بیماریهای نامبرده را کاهش میدهد.
انتهای پیام