افزایش خطر حمله قلبی و سکته با مصرف «اریتریتول»
شکر یک عامل خطر شناختهشده برای ابتلا به چندین بیماری متابولیک از جمله دیابت، چاقی و بیماریهای قلبیعروقی است. اما آیا جایگزینهای شکر بیخطر هستند؟
با هدف افزودن شواهد بیشتر به خطر مرتبط با جایگزینهای شکر، تیمی از محققان کلینیک کلیولند در یک مطالعه به یافتههای جدیدی دست یافتند: اریتریتول، یک شیرینکننده معمولی کمکالری، میتواند خطر حملات قلبی و سکته را افزایش دهد.
طبق نتایج این تحقیق، محققان هشدار دادهاند که اریتریتول ممکن است بهاندازهای که آژانسهای ناظر بر مواد غذایی، آن را طبقهبندی میکنند، ایمن نباشد و خواستار ارزیابی مجدد برای استفاده از این افزودنی غذایی شدهاند.
مطالعه جدید به خطر قلبیعروقی مرتبط با اریتریتول اشاره میکند و نشان میدهد که حتی یک وعده استاندارد از این شیرینکننده میتواند خطر لختهشدن خون را افزایش دهد.
نتایج این تحقیق در نشریه Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology منتشر شده است.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.