انبه و نقش آن در بهبود قند خون و کاهش چربی بدن
محققان دانشگاه جورج میسون در یک آزمایش بالینی ششماهه دریافتند مصرف روزانه انبه تازه میتواند به بهبود کنترل قند خون، افزایش حساسیت به انسولین و کاهش چربی بدن در افراد پیشدیابتی منجر شود. در این مطالعه، افرادی که هر روز انبه مصرف کردند در مقایسه با گروهی که تنها یک وعده گرانولا کمشکر دریافت کرده بودند، نتایج متابولیک بهتری از خود نشان دادند.
انتخاب گرانولا کمشکر بهعنوان گروه کنترل به این دلیل بود که کالری و حجم غذایی مشابه انبه داشته باشد اما فاقد خواص خاص انبه باشد. به این ترتیب محققان توانستند مطمئن شوند که تفاوت مشاهدهشده ناشی از اثرات ویژه انبه بر قند خون و ترکیب بدن است، نه به دلیل کالری یا قند اضافی وعده غذایی.
این پژوهش که نخستین تحقیق بلندمدت در زمینه بررسی همزمان اثرات متابولیک و تغییرات ترکیب بدن ناشی از مصرف انبه محسوب میشود، نشان میدهد که ترکیب کلی مواد غذایی و کیفیت آن، نه صرفا میزان قند، نقش مهمی در پیشگیری و مدیریت دیابت دارد.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

