برای کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا گوجهفرنگی بخورید
گوجهفرنگی که بهدلیل سطوح بالای ویتامین C و محتوای غنی از مواد مغذی یکی از صیفیجات شناختهشده است، با سلامت قلب و دیابت مرتبط است. یک تحقیق جدید ارتباط بین مصرف گوجهفرنگی و کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا را نشان میدهد.
طبق مطالعه منتشر شده در نشریه European Journal of Preventive Cardiology خوردن گوجهفرنگی به مدیریت فشار خون بالا کمک میکند و حتی ممکن است از ابتلا به فشار خون در افراد مسن نیز جلوگیری کند.
به گفته محققان موسسه تحقیقاتی تغذیه و ایمنی مواد غذایی در دانشگاه بارسلونا:
مصرف گوجهفرنگی و محصولات مبتنی بر گوجهفرنگی برای پیشگیری و مدیریت فشار خون بالا مفید است. مصرف زیاد گوجهفرنگی خطر ابتلا به افزایش فشار خون را تا ۳۶ درصد کاهش میدهد و مصرف متوسط آن باعث کاهش فشار خون بهویژه در پرفشاری خون درجه ۱ میشود.
گوجهفرنگی حاوی لیکوپن است که به انعطافپذیری دیواره رگهای خونی و مدیریت اثرات سدیم و کنترل سطوح مایعات در بدن کمک میکند.
انتهای پیام