تایید استفاده از سه رنگ طبیعی در صنایع غذایی توسط FDA
سازمان غذاوداروی آمریکا (FDA) مجوز استفاده از سه رنگ افزودنی جدید را صادر کرد و مصرف آنرا در محصولات غذایی ایمن دانست؛ اقدامی که دامنه رنگهای با منبع طبیعی در دسترس تولیدکنندگان را گسترش میدهد.
رابرت اف. کندی جونیور، وزیر بهداشت، و مارتی مَکاری، رئیس FDA ماه گذشته اعلام کردند که این سازمان قصد دارد با لغو مجوز برخی از رنگهای مصنوعی و همکاری با صنعت غذا برای حذف داوطلبانه سایر موارد، رنگهای خوراکی مصنوعی را از زنجیره تامین غذایی آمریکا حذف کند.
این رنگها عبارتند از: رنگ آبی حاصل از عصاره گالدریا – که از جلبک قرمز تکسلولی Galdieria sulphuraria استخراج میشود- برای استفاده در نوشیدنیهای غیرالکلی، آبمیوهها، آبنبات، پوششهای غلات صبحانه، بستنی و دسرهای لبنی منجمد، و سایر محصولات غذایی تایید شد.
همچنین عصاره گل نخود پروانهای نیز مورد تایید قرار گرفت؛ رنگ آبیای که از طریق استخراج با آب از گلبرگهای خشکشده این گیاه به دست میآید. این عصاره امکان ایجاد طیفی از رنگها از جمله آبی روشن، بنفش تند و سبز طبیعی را فراهم میکند و پیشتر برای استفاده در آبمیوهها و آبسبزیجات، نوشیدنیهای الکلی و چایهای آماده مصرف مجاز شناخته شده بود.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.