تشکیل کمیسیون ملی و استانی سلامت و تغذیه با محوریت امنیت غذایی و رویکرد دانشبنیان
کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه در راستای اجرای سند امنیت غذایی و دانشبنیان و با مسئولیت مستقیم سازمان غذاودارو در سطح ملی و استانی تشکیل میشود.
دکتر عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو از تشکیل کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه خبر داد و گفت: این کمیسیون بهدنبال تصویب و ابلاغ سند امنیت غذایی و دانشبنیان توسط شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با هدف عملیاتیسازی مفاد این سند راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه مسئولیت هر یک از کمیسیونهای تخصصی تعیینشده در این سند به دستگاههای ذیربط واگذار شده، افزود: ریاست کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه در سطح ملی بر عهده معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو است و در سطح استانها نیز این کمیسیون بهصورت متناظر ذیل دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استانها شکل خواهد گرفت.
دکتر بهفر از تدوین شیوهنامه اجرایی و ساختار این کمیسیون خبر داد و تصریح کرد: جزئیات مربوط به ارکان کمیسیون و اعضای آن بهزودی از سوی وزارت بهداشت اعلام میشود.
به گفته وی، هدف اصلی این ساختارها، ایجاد انسجام و هماهنگی در سیاستگذاریها و اقدامات مرتبط با ارتقای وضعیت تغذیه و سلامت جامعه است./ایفدانا/
انتهای پیام

