خانه مقالات علمی دارویی تغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا

تغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا

0
تغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا

تغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا

دکتر سکینه قاسمی، کارشناس ارشد تغذیه گفت:

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است که علائمی مانند تب، سردرد، بدن‌درد، سرفه و گرفتگی با آبریزش بینی همراه است و از آن‌جایی که در طی این بیماری نیاز بدن به کالری افزایش می‌یابد و از طرفی اشتهای فرد کاهش می‌یابد پس رعایت اصول تغذیه صحیح می‌تواند در بهبود سریع‌تر این بیماری نقش داشته باشد.

توصیه می‌شود که تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش و حجم هر وعده را کاهش دهید، مصرف مایعات خود را برای جلوگیری از کم‌ آب‌شدن بدن، افزایش داده و از غذاهایی مانند سوپ مرغ و آبگوشت روزانه استفاده کنید.

ترکیب سبزیجات رنگی و برگ‌سبز با میوه‌ها به‌صورت اسموتی به‌عنوان یک میان‌وعده عالی به‌دلیل داشتن ویتامین C و دیگر خواص آنتی‌اکسیدانی، لبنیات کم‌چرب و پروبیوتیک، مغزها و دانه‌های گیاهی که حاوی ویتامین E و روی هستند به‌منظور افزایش تقویت سیستم ایمنی و کنترل علائم بیماری پیشنهاد می‌شود.

از سیر در پخت غذاهای خود و یا همراه با غذای خود استفاده کنید. مکمل سیر باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی و کاهش علائم آنفلوآنزا می‌گردد البته در خصوص مصرف سیر و یا مکمل آن، باید به تداخلات غذا و داروی مصرفی بیماران (مانند داروهای آسپرین، وارفارین، هپارین و…) نیز توجه شود.

انتهای پیام

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید