توصیههای غذایی در سفر برای پیشگیری از مسمومیت
وزارت بهداشت بهمنظور پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفر چند توصیه به شرح زیر ارائه کرده است:
👈مصرف غذاهای متنوع. در طول سفر باید مانند سایر اوقات از تمام گروههای غذایی بهطور متناسب مصرف کرد.
👈همراهداشتن آب آشامیدنی. در طول سفر از آبهای بستهبندی که سلامت آن مورد اطمینان است، استفاده شود.
👈حمل مواد غذایی در یخدان. برای حمل مواد غذایی مانند خامه، تخممرغ، و سس مایونز فاسدشدنی از یخدان استفاده شود.
👈عدم حمل مواد فاسد شدنی. از حمل گوشت یا تخممرغ خام و فرآوردههای لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری شود.
👈توجه به غذاهای مسمومکننده. غذاهای مسمومکننده مانند کنسروها ممکن است بو یا مزه ناخوشایند نداشته باشند ولی گاهی کُشنده هستند.
👈استفاده از غذاهای خانگی. غذاهای خانگی مطمئنترین غذا در بین راه هستند. در بین راه از غذاهای ساده و نیمه خشک استفاده کنید.
👈عدم خرید غذاهای جادهای. از خرید مواد غذایی مثل حبوبات پخته، دل و جگر، لواشک، و… از دورهگردهای کنار جاده پرهیز کنید.
انتهای پیام