خطرات غذای خام گربه برای حیوانات و صاحبانشان
یک تحلیل جدید نشان میدهد که غذای خام تجاری گربهها، بهویژه محصولاتی که در قفسهها و در دمای محیط فروخته میشوند، میتواند خطر قابل توجهی برای سلامت گربهها و صاحبان آنها ایجاد کند.
محققان در نشریه Communications Biology گزارش دادند که این محصولات حاوی میکروبهای بیماریزا، از جمله گونههایی مقاوم به آنتیبیوتیکها هستند.
لورا گودمن، رهبر مطالعه در دانشگاه کرنل، گفت: «بیشتر این محصولات برچسب هشدار مبنی بر پخته نبودن گوشت ندارند و ممکن است حاوی باکتری، ویروس و انگل باشند که سلامت خانوادهها را به خطر میاندازند.»
محققان همچنین تاکید کردند که FDA تنها برای تعداد محدودی از باکتریها آزمایش انجام میدهد، اما این مطالعه نشان میدهد که گستره وسیعتری از عوامل بیماریزا میتواند در تدوین سیاستهای آینده این نهاد مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

