رونمایی از نان کامل تولیدی صنایع نان خوزستان
رئیس سازمان غذا و دارو در حاشیه برگزاری دومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی که در اهواز برگزار شد، گفت:
یکی از اقدامات بزرگی که در استان خوزستان آغاز شد تولید نان کامل توسط یکی از تولیدکنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور است. این یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که تحقق یافت.
دکتر سیدحیدر محمدی افزود: در سالهای گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته میشد که ارزش تغذیهای، املاح معدنی و ویتامینهای نان را میگیرد، با تلاشهای فعالان این حوزه امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوسگیری هستیم که بیشتر ویتامینهای گروه بی (B)، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی میماند و نان کاملی برای مصرفکنندگان محسوب میشود.
برخی از بیماریهای گوارشی ناشی از نقص ویتامینها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیهای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت.
انتهای پیام