شانزدهم اکتبر/
روز جهانی غذا
غذا بهعنوان یکی از حقوق اولیۀ بشر در نظر گرفته میشود؛ با اینوجود، از هر ۹ نفر در جهان یک نفر گرسنگی مزمن را تجربه میکند.
در سال ۱۹۴۵ سازمان ملل متحد غذا را نه تنها یک امتیاز بلکه بهعنوان یک حق به رسمیت شناخت و به همین دلیل بود که روز جهانی غذا را در شانزدهم اکتبر ۱۹۷۹ نامگذاری کردند.
بالاترین اقلام درخواستی برای مخازن مواد غذایی، اقلام سالم و غیر قابل فاسد شدن با پروتئین بالا مانند لوبیاهای کنسرو شده یا خشک، کره بادام زمینی، جو دوسر، سوپها و سبزیجات کمسدیم و کنسرو ماهی تن در آب است.
روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۲ با چالشهای متعدد جهانی از جمله همهگیری کووید۱۹، جنگ و درگیری، تغییرات آب و هوایی، افزایش قیمتها، و تنشهای بینالمللی برگزار میشود که همۀ موارد نامبرده امنیت غذایی جهانی را تحت تأثیر قرار میدهد.
انتهای پیام