شربتهای سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی
دکتر فاضله حیدریان مقدم، متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت:
در فصول گرم سال بهدلیل شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش مییابد. در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنیهای سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در فصل گرما برای پیشگیری از گرمازدگی، چند شربت به شرح زیر میتواند به میزان قابل توجهی مفید باشد:
*شربت سکنجبین و تخم کاسنی
*شربت عناب و زرشک
*شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو
*شربت بهلیمو
*دوغ ترش و تخم شربتی
انتهای پیام