پنج‌شنبه 6 دی 1403
10.4 C
Tehran
Homeاخبار و رویدادهاعناصر تشکیل‌دهندۀ گیاه رزماری مؤثر در برابر کووید19

عناصر تشکیل‌دهندۀ گیاه رزماری مؤثر در برابر کووید19

عناصر تشکیل‌دهندۀ گیاه رزماری مؤثر در برابر کووید19

دانشمندان در مرکز تحقیقات پزشکی Scripps Research شواهدی یافته‌اند که نشان می‌دهد که ترکیب موجود در گیاه رزماری با خواص دارویی و کاربرد در آشپزی یک سلاح دو سویه در برابر کرونا ویروس سارس-کوو-2 که باعث کووید19 می‌شود،است.

محققان دریافتند که ترکیب کارنوسیک اسید می‌تواند کنش و واکنش‌های پروتئین‌ خارجی اسپایک و پروتئین گیرندۀ ACE2 که ویروس برای ورود به سلول‌ها استفاده می‌کند را مسدود کند.این تیم،شواهدی ارائه کردند مبنی بر این‌که:

اسید کارنوسیک اثر منحصر به فردی در مهار مسیر التهابی قوی و فعال در سایر بیماری‌ها از جمله کووید19 حاد و بیماری آلزایمر دارد.به‌گفتۀ آنان اسید کارنوسیک یک ترکیب ایمن و نسبتا غیر فعال است اما اثر ضدویروسی دارد زیرا با التهاب و اکسیداسیون در محل عفونت به‌شکل فعالِ خود تبدیل می‌شود.

سال 2016 پژوهشگران دریافتند که کارنوسیک اسید یک زنجیرۀ قابل‌توجه از خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی موسوم به Nrf2 را فعال می‌کند و شواهدی را دریافتند که علائم مشابه آلزایمر در مدل‌های موش‌های آزمایشگاهیِ مبتلا به آنسفالیت را نیز کاهش داد.

مقالات مرتبط

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

محبوب ترین

نظرات اخیر