غذاها و ویتامینهای مناسب برای تقویت حافظه و تمرکز
متخصصان تغذیه همواره تأکید میکنند که مهمترین استراتژی برای بهبود عملکرد مغز پیروی از یک الگوی غذایی سالم است. همانطور که هیچ قرص جادوییای برای پیشگیری از زوال عقل وجود ندارد، هیچ ماده غذایی هم نمیتواند “بهطور مطلق” با افزایش سن تیزهوشی و ذهنی فعال را تضمین کند.
با اینحال، مصرف یک رژیم غذایی سالم و متعادل بهشرح زیر میتواند به تقویت عملکرد مغز کمک کند:
غلات کامل، ماهی سالمون-قزلآلا-قباد-شاهماهی- ساردین- و ماهی دودی، زغال اخته + سایر توتها بهویژه برای تقویت حاقظه کوتاهمدت اثربخشی بالایی دارند، زرده تخممرغ، گوجهفرنگی، انگور فرنگیِ سیاه، دانه کدوتنبل، کرفس، بروکلی و سایر سبزیجات چلیپایی، گردو، آجیل، گیاه مریم گلی و رزماری، روغن نارگیل و زیتون، آووکادو، چغندر، آب گوشت یا عصاره قلم، شکلات تلخ، قهوه و چای.
همچنین گنجاندن برخی مکملها در رژیم غذایی در صورت عدمدسترسی به مواد غذایی یادشده، حاوی ویتامینهای گروه B بهویژه B۶،B۱۲، و B۹، بتاکاروتن، منیزیم، روی، آهن، کورکومین، و اسیدهای چرب امگا۳ میتوانند برای تقویت عملکرد مغز مفید باشند.
انتهای پیام