فواید سویا برای سلامتی؛ از کاهش التهاب روده تا کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ
یک مطالعه جدید که توسط دانشمندان استرالیایی انجام، و در نشریه Nutrients منتشر شده است، نشان میدهد که اثربخشی سویا برای تقویت دستگاه گوارش، کاهش التهاب روده، و محافظت در برابر یکی از رایجترین انواع سرطان یعنی سرطان روده بزرگ، عالی است.
در واقع، غذاهای حاوی سویا میتوانند با افزایش تعداد میکروبهای مفید، کاهش تعداد میکروبهای بیماریزا، کاهش التهاب روده و آسیب سلولی به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کنند.
سویا تنها پروتئین گیاهی است که هر ۹ نوع اسید آمینه ضروری را به مقدار کافی برای برآوردهکردن نیازهای فیزیولوژیک بدن انسان دارد. پروتئین سویا دو برابر بیشتر از پروتئینهای موجود در حبوبات و لوبیاهای پرمصرف است.
سایر خواص سویا عبارت است از:
سرشار از ریزمغذیهایی مانند روی، آهن، و کلسیم
کاهش مشکلات یائسگی بهدلیل ایزوفلاونهای موجود
یک جایگزین مناسب با لبنیات بهدلیل سرشار بودن از کلسیم
یک عامل ضد دیابت و کاهش احتمالی اختلالات کلیوی
سرشار از منیزیم و درمان اختلالات خواب
کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان
کاهش سطح کلسترول و محافظت در برابر بیماریهای قلبی – عروقی
بهبود سلامت کلی پوست و کاهش رنگدانهها و چینو چروک صورت بهدلیل افزایش تولید کلاژن که برای خاصیت ارتجاعی پوست ضروری است
انتهای پیام