یکشنبه 4 آذر 1403
8.7 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهافواید مواد غذایی تخمیری برای سلامتی

فواید مواد غذایی تخمیری برای سلامتی

فواید مواد غذایی تخمیری برای سلامتی

فرآیند تخمیر برای سهولت در نگهداری و ماندگاری بهتر غذا، نسل‌ها در فرهنگ‌های مختلف وجود داشته است. با وجودِاین، غذاهای تخمیری در سال‌های اخیر نه تنها به‌دلیل طعم و عطر بلکه به‌دلیل ارزش غذایی و فوایدی که برای سلامتی دارند، محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند.

✔️خواص غذاهای تخمیری

*بهبود هضم غذا

*تقویت سیستم ایمنی

*بهبود سلامت قلب

*کاهش فشار خون و کلسترول بد

*کاهش وزن

*هضم آسان‌تر

*بهبود سلامت روان

✔️مواد غذایی تخمیری که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند:

نوشیدنی کامبوچا

*کیمچی

*کلم‌ترش

*ناتو

*تمپه

*ماست

تخمیر فرآیندی برای حفظ مواد غذایی و نوشیدنی‌ها شامل رشد کنترل‌شده میکروبی و فعالیت آنزیمی است. میکروب‌ها قند و نشاسته موجود در غذا را به الکل یا اسید تبدیل کرده و به‌عنوان نگهدارنده‌های طبیعی عمل می‌کنند. این فرآیند طعم و ویژگی غذا را بهبود بخشیده و طعمی تند، شور، و کمی ترش به آن‌ها می‌دهد.

انتهای پیام

 

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر