برگزاری همایش روز جهانی غذا در ۲۴ مهر/
لزوم الصاق برچسب اعلام تراریختگی روی محصولات تراریخته
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی گفت:
شعار امسال روز جهانی فائو ایناست: “آب زندگیست، آب غذاست”.
۷۲ درصد منابع آب شیرین صرف کشاورزی میشود، باید به سمتی برویم که با حفظ ایمنی غذا، از آب کمتری برای تولید استفاده شود.
نهادهای بسیاری در زنجیره غذایی فعالند، که سازمان غذاودارو متولی سلامت و وزارت کشاورزی و صمت و سازمانهای تابعه نیز دستاندرکار هستند.
نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات یکی از وظایف سازمان غذاودارو است.
مرکز تحقیقات آب در آزمایشگاه مرجع تمامی پارامترهای لازم برای سلامت و ایمنی آبهای بستهبندی را مدنظر قرار میدهد.
بیش از ۲۹ هزار نمونه فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی از لحاظ وجود فلزات سنگین طی ۲ سال اخیر پایش شدهاند.
۳۶۰ پروانه آرد کامل صادر شده که ماحصل آن میتواند فراوردههای غذایی دیگر باشد.
انتهای پیام