متخصصان تغذیه: ۱۵ فایده سالمون برای سلامتی
طبق اعلام وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) ماهی سالمون حاوی:
۲۳ گرم پروتئین- ۷ گرم چربی (فقط ۱.۵ گرم چربی اشباع است)- ۱۱.۱ میکروگرم ویتامین د- ۴.۹ میکروگرم ویتامین ب۱۲- ۸۵ میلیگرم کولین- ۳۹.۳ میکروگرم سلنیوم- ۴۲۵ میلیگرم پتاسیم- ۲۷ میکروگرم آهن- ۱.۸ میکروگرم اسیدهای چرب امگا۳.
فواید شگفتانگیز ماهی سالمون:
*کاهش خطر ابتلا به افسردگی – منبع عالی از ویتامین D
*کاهش خطر ابتلا به سندروم متابولیک- حاوی الکترولیت
*منبع عالی از پروتئین بدون چربی- بهبود عملکرد مغز
*بهبود عملکر قلب- کاهش خط ابتلا به بیماریهای مزمن
*بهبود سلامت استخوانها و کاهش خطر پوکی و شکستگی استخوان
*مبارزه با التهاب- کمک به مدیریت وزن
*بسیار مفید برای داشتن یک سیستم ایمنی قوی- مفید برای زنان باردار بهدلیل تقویت رشد مغز جنین
*یک وعده غذایی عالی پس از ورزشکردن؛ خوردن سالمون به افزایش جریان اکسیژن به سلولها و رفع انقباض عضلات کمک میکند.
*افزایش طول عمر، تحقیقات نشان میدهد طول عمر افرادی که منظما ماهی میخورند، نسبت به افرادی که از سایر منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز، غذاهای فرآوریشده، و سرخکردنی مصرف میکنند، بیشتر است.
انتهای پیام