مشکلاتی که دیر شامخوردن برای سلامتی ایجاد میکند
یک مطالعه جدید نشان میدهد که خوردن غذا در اواخر شب عواملی که منجر به چاقی میشوند را افزایش میدهد. به گفته محققان دانشگاه بریگم غذا خوردن در ساعات پایانی شب باعث کاهش کالریسوزی، افزایش گرسنگی و ایجاد تغییراتی در بافت چربی میشود که همه اینها میتوانند به افزایش وزن کمک کنند.
در این تحقیق، آزمایشات آزمایشگاهی نشان داد که مصرف غذا درست قبل از خواب تأثیر عمیقی بر هورمونهای تنظیمکننده اشتها یعنی لپتین و گرلین دارد، و غذا خوردن در ساعت ۱۰ شب بهجای ۶ عصر بهطور همزمان بر مصرف انرژی، تنظیم میزان مصرف غذا و تغییرات شیمیایی در بافت چربی تأثیر میگذارد.
از هر ۱۰ نفر ۴ نفر در آمریکا به چاقی مبتلا هستند؛ شواهدی که در حال افزایش، و نشاندهنده اهمیت زمان مناسب غذا خوردن است. این پژوهش که در نشریه Cell Metabolism منتشر شده پیامدهای خاصی برای افرادی که بهصورت شیفتی کار میکنند، دارد.
دانشمندان همواره علاقمند به درک بیشتر از تأثیرات رابطه بین وعدههای غذایی و زمان خواب بر تعادل انرژی هستند. طبق تحقیقات قبلی غذا خوردن در اواخر شب باعث افزایش سطح قند خون، و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود که یک ارتباط قوی با چاقی دارند. همچنین میتواند باعث ایجاد علائمی مانند تشنگی بیش از حد، احساس خستگی، نیاز به دفع مکرر ادرار، و مشکلات جدی برای چشم، قلب، و اعصاب شود.
انتهای پیام