مصرف یک سیب در روز موجب کاهش آسیبپذیری جسمانی در افراد مسن میشود
بر اساس یک مطالعه جدید توسط محققان HSL – یک مرکز غیرانتفاعی وابسته به دانشکده پزشکی هاروارد – سیب و تمشک میتوانند از ضعف و آسیبپذیری جسمانی سالمندان جلوگیری کنند. هر دو میوه حاوی فلاونول هستند. فلاونول کلیدی برای حفظ اثرات کوئرستین است، ترکیب تلخمزهای که در میوهها، سبزیجات، برگها، دانهها، پیاز قرمز، غلات، کلمپیچ، و سایر مکملهای غذایی یافت میشود.
اختلال سالمندی میتواند خطر افتادن، شکستگی، ناتوانی، بستریشدن در بیمارستان و مرگومیر را افزایش دهد. یافتههای جدید نشان میدهد به ازای هر ۱۰ میلیگرم مصرف بیشترِ فلاونولها در روز احتمال ضعف و آسیبپذیری افراد مسن تا ۲۰ درصد کاهش مییابد. افراد بهراحتی میتوانند روزانه ۱۰ میلیگرم فلاونول مصرف کنند، زیرا یک سیب با اندازه متوسط حاوی حدود ۱۰ میلیگرم فلاونول است.
به گفته محققان این پژوهش: این یافتهها نشان میدهد که ممکن است زیرردههای خاصی از فلاونوئیدها وجود داشته باشد که بیشترین پتانسیل را بهعنوان یک استراتژی غذایی برای پیشگیری از آسیبپذیری این افراد دارد.
انتهای پیام