مصرف جگر خام درمان کمخونی نیست؛ خطرناک و بیاثر
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کمخونی عنوان کرد:
این باور فاقد شواهد علمی بوده و اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب میآید اما مصرف آن بهصورت خام و نیمه پخته میتواند سبب انتقال عوامل بیماریزا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
بنابراین، برای رفع کمخونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود./وبدا/
انتهای پیام