معافیت تمدید پروانههای ثبت از کمیسیون
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذاودارو گفت:
در چهار ماه اخیر حرکت ما بیشتر به سمت همگرایی، همفکری، توسعه ارتباطات و تبیین رویکردهای جدید اداره کل بوده است.
در طول این مدت سعی کردیم سه رویکرد اساسی ساختارسازی، فرایندسازی و نفرسازی (پرسنلسازی) را مد نظر داشته باشیم. در همین راستا و در جهت فرایندسازی، اقدامات لازم برای اخذ استانداردهای ایزو ۹۰۰۱ و ایجاد الزامات آن انجام شده و با ادامه این مسیر، این استاندارد طی چند ماه دیگر اخذ میشود.
دکتر علیرضا رستمی با اشاره به فرم مخصوص ایجاد شده برای مجوز صادرات، تخصیص ارز و نظایر آن افزود: در مسائل مختلف تسهیلگری تولید، اصلاح فرایندهایی را در نظر گرفتیم؛ بهعنوان مثال در این راستا اعتبار پروانههای ساخت را از دو سال به چهار سال رساندیم و همچنین تمدید پروانههای ثبت را از کمیسیون معاف کردیم.
وی با تاکید بر لزوم تغییر نگاه سنتی و سیستم ارجاعدهنده به سیستمی مدرن، رو به جلو و تمامکننده تصریح کرد: تلاشهایمان نیز در همین راستاست و تفویض تمدید پروانهها به دانشگاهها و تمدید پروانه تاسیس بدون نیاز به کمیسیون و دیگر موارد نیز در همین راستا انجام شده است.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذاودارو همچنین به صدرو ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل اشاره کرد و گفت: بهعنوان اولین اداره کل در سازمان، پیشنویس دستورالعملهایمان را یک ماه قبل از ابلاغ روی سایت منتشر میکنیم. به این ترتیب در راستای اصول حاکمیت خوب، در طول این چند ماه بیش از ۴۰ پیشنویس را در سایت منتشر کردهایم.
بهزودی بهمنظور پاسخگویی به سوالات «چت بات هوشمند» را خواهیم داشت.
انتهای پیام